dissabte, 16 d’octubre del 2010

ÉS TEMPS DE FIRES!!

La tardor és temps de fires al carrer.
Nosaltres ens vam estrenar aquest setembre, participant a la Fira del Bolet de Llívia.
Seguidament, vam ser presents a la Fira del Bolet de Camprodon.
Avui, dia 16 d'octubre, ens hem arribat fins a Ripoll, carregats de bolets i d'embotits. El temps ha acompanyat, ha fet un dia esplèndid! La nostra paradeta feia goig, no tan sols en l'aspecte estètic, sinó en pel seu contingut: tota mena de bolets de temporada (rovelló, cama-groc, rossinyol, llenega negra) i embotit de temporada, és a dir, elaborat amb bolets. I és precisament aquest producte, l'embotit amb bolets, el que anirem promocionant al llarg de totes les fires en les quals volem participar  aquesta tardor.
Si ens voleu fer una visita, passeu per la Fira de Puigcerdà el proper pont de Tots Sants, o sinó el dissabte 13 de Novembre a la Reina de les Fires de Sant Joan les Fonts. Tastareu les nostres especialitats de tardor: EL PA DE FETGE AMB CEPS, LA BOTIFARRA D'OU AMB CAMAGROCS, EL BULL BLANC DE CEPS, LA CATALANA DE TROMPETA DE LA MORT...

Us hi esperem!!

1 comentari:

  1. Hola amigos
    Me podriais decir el origen de la catalana de pistachos?
    Es fantastica!!!!@

    ResponElimina